Hvordan tjene penger på internet!

Ved a bruke reklamebannere samman med browseren når du surfer kan du få betalt bare du er online og har reklamebanneren enten nederst eller overst pa skjermen din, du må også vere aktiv dvs. at musen må vere i bevegelse eller at du klikker på linker. I det hele tatt jobber på maskinen og ikke sitter a drikker kaffe en eller annen plass.

Dette er de to reklamebannerene jeg bruker og dem har jeg samtidig på skjermen, en nede og en oppe. Disse er vel de beste som virker i Norge

Denne er fra spedia.net og flere synes dette er den beste i verden, den gir i vertfall bra utbytte hvis den brukes aktiv. du får betalt for mail som du mottar fra firmaer, når du spiller spill fra spedia, bestiller program + mye, mye mer. følg linken "klikk" på banneren for å bli medlem du også.

Make Cash on the Net

Her er et sjermbilde av opptjent penger fra Spedia for 2 mnd. med litt surfing.

spedia60.jpg (70356 bytes)

 

Denne er fra Alladvantage.com og er en av de eldste. Den gir 4.- Kr. pr. time + 25% for hver referanse i 5 ledd nedover. Prøv den den er meget bra.

Join AllAdvantage.com

Her er et skjermbilde av opptjent penger fra Alladvantage for to mnd.

alladv60.jpg (61103 bytes)

Her er beviset for at du får pengene fra Alladvantage, en sjekk motatt 1.November 2000.

Hvis du skal tjene mere penger er det viktig at du får mange medlemmer da trenger du en Webside, det kan du få gratis hos tripod.com. Nar du har bygd en god hjemmeside er det bare å legge linker på siden din til Alladvantage og Spedia (PS. bruk den linken som du få når du logger deg inn på medlemsidene slik at linken blir referert til deg). Når dette er gjort må du få folk til å besøke hjemmesiden din, dette kan gjøres ved å følge denne linken til Bpath.com.Bpath er et Banner exchange program, betyr at din banner vises på andre sine sider og på din side vises andres bannere. En banner lages i formatet 60*468 pixels. den kan du lage i photopoint, paintshop o.l.

 

Så nu er det bare å sette i gang å surfe og snekkre hjemmeside. Hvis du sender meg en mail med link til siden din, kan det hende jeg legger en link på siden min, mot at du linker til min.

Hvis din PC står mye ubrukt kan du utnyte ubrukt CPU til å være med i ProsessTree, et prosjekt der flere tusen computere er med å beregne store kalkulasjoner for forskning, medesin og lignende. Du trenger bare å laste ned et lite program som kjører i bakgrunnen og når du går online sender og motar den pakker som til beregning, du vil ikke merke at den er der fordi den kjører i bkgrunnen og utnytter bare ubrukt prosesorkraft. Du får betalt for det din maskin beregner avhengi av hvor mye cpu kraft tilgjengelig og hvor mye den er på.

ProcessTree Network TM
For-pay Internet distributed processing.

Prøv dette ved å klikke på linken, registrere seg og laste ned programmet.