Welkommen til min supportside for Uniteam Norway

Uniteam Norway representerer ACN Norge og er det ledende teamet i Norge. ACN Norge er et teleselskap som sarter/startet opp i Norge 7.Juli 2001 og tilbyr billigere telefon enn f.eks. Telenor. ACN bruker ikke penger på markedsføring gjennom reklame og kan derfor tilby en billigere telefontakst enn de som f.eks. bruker 40% på reklame.ACN selger abbonement gjennom MLM(Multi Level Marketing) Nettverksmarkesføring, du kjenner noen som kjenner noen osv. Som representant for ACN tjener du 2-8% av det dine kunder ringer for i direkte kompensasjon og 1/4 % i 2.-5. ledd under og 1% i 6. ledd og 5% i 7. ledd Når du når toppen RVP får du 1/2% i alle uendelige ledd under 7.ledd.

Du får i tillegg verve bonus når du har skaffet deg 6 telefonkunder får du tittelen TT(Team Trainer), og får 550.- kr. for hver nye TT som du sponser og lærer opp til å skaffe 6 telefon kunder. Når du har sponset 3 TT'er og 20 direkte telefon kunder får du tittelen ETT(Eksusiv TT), og får da 900.- kr.(550+350) for hver nye TT du sponser. Når 3 av dine ben har har nådd 200 telefon kunder får du tittelen TC(Team Coordinator) og får 1450.- kr. for hver nye TT du sponser. Til du til slutt når det høgste nivået RVP(Region Vice President) dette oppnår du når du har fått 5 TC'er under deg i hvilket som helst ben i din organisasjon.
Høres ikke dette spennede ut? Dette skal du ikke tvile på det virker! Du selger bare et produkt som alle har bare billigere. Du får betalt for at dine venner bruker telefonen hver måned du er ikke forpliktet til noe kjøp salg por å forsatt være med,du kan kutte ut når som helst og fortsatt få månentlig inntekt så lenge det finnes kunder under deg. Forretningen kan arves.

ACN er eneste teleselskap som selger abbonement hved hjelp av MLM og nå kommer det til Norge. 7.Juli er den offisielle starten i Norge og det gjelder å være tidlig ute fordi før offisiell start(prelaunch perioden) jobber du som ETT og du skaffer bare TT/ETT og bygger opp din organisasjon slik at du kan starte å tjene penger så snart startskuddet går 7.Juli.
Ikke gå glipp av denne fantastiske forretningsmulighet kontakt meg i dag!

Hvis du vil være med på noe nytt og spennede kontakt meg på:
telefon: 41261265 / 76948063
eller
e-post: dybbert@world-online.no

'